06 – 52076373Ma - Vr 8:00 - 20:00

Eenmanszaak met een groot netwerk

Kunststof Kozijn

Herbers Realisatie is een eenmansbedrijf uit Ter Apel en voor allerlei bouwwerkzaamheden inzetbaar. Of het nu gaat om verbouw, renovatie, het plaatsen van kunststof kozijnen, een badkamer betegelen, alle voorkomende werkzaamheden worden door mij zelf uitgevoerd.

“Met 16 jaar ben ik, Herman Herbers begonnen in de bouw. Sinds 2000 ben ik ook gediplomeerd werkvoorbereider en calculator. Zowel in de bouw als op kantoor heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bouwbedrijven in de regio. Zo ben ik van de werkvloer naar kantoor doorgestroomd en doe nu beide. Bij voorkeur werk thuis bij particulieren of bij kleine ondernemingen op locatie”. 

Van kozijnen plaatsen tot het renoveren van badkamers

Afhankelijk van het type project of klus werkt ik vanuit Herbers Realisatie zelfstandig en samen met collega bouwbedrijven. Veel projecten gaan samen met specialisten, vandaar ook dat er vanuit de ‘wij-vorm’ gecommuniceerd wordt. Het contact verloopt veelal via eigenaar Herman.

Ieder project is anders en behoeft een andere benadering. Daarom zien we graag eerst wat de huidige situatie is van een kozijn, een badkamer, bijkeuken, of kantoorunit. Vanaf dat moment is er een realistische planning te maken, zo ook een goede offerte met alle specificaties.

Kunststof Schuifpui

Regionaal sterk

De meeste werkzaamheden vinden plaats in een straal van 25km rondom Ter Apel. Hier hebben we een netwerk van mensen die bij elke klus ook bij kunnen schakelen als het met één of twee personen niet kan. Onze tarieven zijn toegespitst op de particulier markt, agrarische sector en klein zakelijk zoals bedrijfsunits en kantoorpanden die we met name voorzien van kunststof kozijnen of renoveren.

herbers realisatie ter apel
gealan dealer

Voor particulier en klein zakelijk bent u op het juiste adres.

Contact
Herbers Realisatie
Ter Apel
06 – 52076373

Sluit Menu