06 – 52076373Ma - Vr 8:00 - 20:00

Kunststof Kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen die zichzelf terugbetalen. Door te kiezen voor onze Gealan kunststof kozijnen en kunststof deuren kiest u voor géén onderhoud, duurzaamheid en een hoog leefcomfort. De energiebesparende kunststof kozijnen zorgen dat u binnen enkele jaren uw investering volledig terugverdient. Bijna alles draait om maatwerk en daar zijn we sterk in. De merken die we voeren staan bekend om kwaliteit, functionaliteit en esthetica. Er is keuze uit kozijnen in ieder budget. Ook budgetvriendelijke deuren en kozijnen met een minimum aan onderhoud. Ontdek de voordelen van buitendeuren en voordeuren in kunststof  van Gealan door Herbers Realisatie.

Duurzaam

Onderhoudsarm

Energiebesparend

Optimaal wooncomfort

Kleurecht

Na 20 jaar nog even mooi!

Kozijnen plaatsen Ter Apel

Kunststof Kozijnen af werkplaats

De voornaamste werkzaamheden bij klanten is het plaatsen van kunststof kozijnen en deuren. De kozijnen worden eerst ingemeten. Dan worden de kozijnen geproduceerd en op een vooraf afgesproken dag geplaatst op locatie. Het plaatsen gaat daarom zeer snel. U schakelt ons in voor de kozijnen, maar ook de (ver)bouw en renovatie kunnen we verzorgen.

Kunststof Kozijnen en kunststof deuren plaatsen in Stadskanaal

Inbraakwerende kozijnen

De grote inbouwdiepte, zes profiel-kamers in het kozijn en de vleugels, en tot drie doorlopende afdichtingsniveaus staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Daardoor voldoen ramen zelfs aan de hoogste eisen zoals het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De flexibele middendichting in de kozijnsponning draagt wezenlijk bij aan een betere warmte-isolatie. Tevens beschermt dit de beslagelementen tegen binnen dringend vocht en zorgt het daardoor voor eenvoudiger openen, met name bij lage buitentemperaturen. Onze Gealan kunststof kozijnen bieden een verhoogde bescherming tegen inbraak. Niet alleen vanwege de toepassing van PKVW-gecertificeerd hang- en sluitwerk. Maar de verhoogde weerstand van het materiaal zorgt tevens voor extra veiligheid.
Raamprofiel kunststof

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

De kunststof kozijnen worden gemaakt van unieke 74mm dikke raam- en deurprofielen. Deze profielen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft stabiliteit, kleurechtheid en isolatie.

Vakkundig kozijnen monteren

Herbers Realisatie levert kunststof kozijnen ramen en deuren van top kwaliteit. Wij leveren en plaatsen in de gehele regio Zuid Oost Drenthe en Oost Groningen. Voor kunststof kozijnen bent u bij ons dus ook verzekerd van:

  • Deskundig advies op het gebied van kunststof kozijnen en verduurzamen
  • Vrijblijvende transparante offerte zonder verrassingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Service en garantie ook na de montage

Lokale specialist uit Ter Apel

Kiest u voor ons dan kiest u een kleine specialist in de regio. U heeft altijd de zekerheid van een vakkundige montage en service en garantie voor de gemonteerde producten. Wij staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, deuren en serres. De lijnen zijn kort en werken met zeer marktconforme tarieven zoals u gewend bent bij een lokaal werkend eenmanszaak in de bouw.
kunststof kozijnen emmercompascuum

Na 40 jaar nog steeds even mooi

Praktijk voorbeelden laten zien dat kunststof kozijnen ook na 40 jaar nog even mooi zijn. Want kunststof kozijnen zijn optimaal bestand tegen weersinvloeden. Zomerse warmte, het gure najaar of winterse omstandigheden hebben géén effect op uw kunststof kozijnen. Bekijk ook de pagina “projecten“.

Kunststof Kozijnen en kunststof deuren plaatsen in Stadskanaal

Deuren van kunststof is een thema apart. Voor iedere smaak is er een deur te vinden. Uit onze folders zijn honderden verschillende kunststof deuren mogelijk. Zo geeft u met een mooie kunststof deur de uitstraling die bij de woning past. U kunt ook bij ons ons terecht voor dubbele deuren en serredeuren van kunststof.

Kunststof deuren

Deuren van kunststof is een thema apart. Voor iedere smaak is er een deur te vinden. Uit onze folders zijn honderden verschillende kunststof deuren mogelijk. Zo geeft u met een mooie kunststof deur de uitstraling die bij de woning past. U kunt ook bij ons ons terecht voor dubbele deuren en serredeuren van kunststof.

Kunststof kozijnen plaatsen ter apel
Kunststof kozijnen plaatsen ter apel

Onderhoudsarm

Er komt veel kijken bij de aanschaf van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn er in veel stijlen, dus voor elk huis geschikt! Geniet van de voordelen (nooit meer schilderen).

U kunt uw kunststof kozijn helemaal zelf samenstellen: van type uitvoering tot kleurafwerking, voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Zo plaatsen we ze veelvuldig bij renovatie projecten. Wij leggen alle mogelijkheden graag aan u uit.

Ook met houtstructuur

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Herbers Realisatie kunt u kiezen uit verschillende stijlen kunststof kozijnen. Al onze kozijnen zijn onderhoudsarm. 

Kunststof kozijnen zijn uitvoerbaar in heel veel kleuren en in een houtstructuur. Bijna niet van het echt te onderscheiden. We brengen de kleur op diverse manieren aan. Elke afwerking heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar allen zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

herbers realisatie ter apel
gealan dealer

Voor particulier en klein zakelijk bent u op het juiste adres.

Contact
Herbers Realisatie
Ter Apel
06 – 52076373

Sluit Menu